JP's senioren service & klussendienst

Wie is JP?

JP staat voor Jan Pieter, met als achternaam Ebbinge. Kleinzoon uit twee boerengezinnen afkomstig uit Groningen en Drenthe. Mijn ouders woonden in Veendam waar ik geboren ben op 3 maart 1984. Een echte Groninger dus.

Ik heb inmiddels 13 jaar een relatie en samen met mijn partner heb ik een zoon van 4 jaar oud.

In mijn werkzame leven heb ik een tiental jaren in 2 verschillende industriële wasserijen gewerkt, waaronder Moderna Textielservice, de grootste wasserij van Nederland. Daarnaast heb ik veel in de horeca gewerkt en heb mede hierdoor ook bepaalde diploma’s en certificaten behaald, waaronder Beveiliging, Sociale Hygiene en BHV. Ik ben een tijd werkzaam geweest bij een klein hoveniersbedrijf en ook heb ik een jaar een bevriende ‘klusser’ geholpen met zijn klusbedrijf. Ik heb in 2005 de opleiding ‘zelfstandig ondernemer’ met goed gevolg voltooid. Ook beschik ik over een ‘V.O.G.’ (Verklaring Omtrent het Gedrag)

De reden dat ik mij specifiek richt op senioren heeft te maken met meerdere factoren. De belangrijkste is toch dat ik bij mijn eigen grootouders zelf aan den lijve heb ondervonden hoe snel er aan verzorgingshuizen e.d.  wordt gedacht wanneer er  bepaalde klussen in en rondom het huis blijven liggen. Vaak zijn de bewoners geestelijk nog heel goed in staat om zelfstandig te wonen, maar kan het lichaam de fysieke inspanningen welke automatisch gemoeid zijn met zelfstandig wonen niet meer aan.

Voor mij is het dan ook een uitdaging en uiteindelijk vaak een grote eer om eraan bij te mogen dragen dat u langer in staat bent zelfstandig te kunnen blijven wonen!