JP's senioren service & klussendienst

Wat kost JP?

Er is altijd de mogelijkheid tot een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin u uw klus(sen) en/of problemen kunt toelichten, en uw eventuele vragen kunt stellen. Ik hou niet van formeel gedoe, doe niet aan contracten, tenzij de klant dit op prijs stelt natuurlijk.

Mijn uurtarief is 24,50

Ik ga wat reparaties e.d. uit van ‘no cure, no pay’, tenzij van tevoren anders besproken.

De kosten van de services die ik bied staan veelal achter de omschreven services op de pagina “WAT BIED IK AAN?”

Wanneer ik namens de klant met derden handel over bijvoorbeeld materialen of diensten welke ik zelf niet direct/rechtstreeks aan de klant kan leveren, zal ik dit altijd van tevoren met de klant bespreken, zodat klant op de hoogte is van eventuele bijkomende kosten.

Over het algemeen breng ik geen reiskosten in rekening, enkel wanneer de werkplek op meer dan 20 km van mijn vestigingsplaats Veendam is gelegen of wanneer ik voor de klant tijdens werkzaamheden van vervoer gebruik moet maken, hanteer ik de normale standaard van 0,19ct per kilometer.

U kunt bij mij kiezen voor een factuur per post of per e-mail.

De gegevens van JP’s Seniorenservice & Klussendienst:

JP Ebbinge
Teisterbant 15
9642 RE Veendam
Telefoon: 0613344336
E-mail: ouderenservice@outlook.com
IBAN-nr: NL39INGB0008419015
K.v.k.nr: 71966242
Belastingnr: NL102504751B01