JP's senioren service & klussendienst

Voor wie is JP?

Toen ik startte met mijn bedrijf(je) werd mij natuurlijk veel gevraagd wat ik precies ging doen en welke doelgroep ik wilde bereiken. Hierop was en is mijn antwoord:

Ik bied eigenlijk alle klussen en werkzaamheden welke in een “doorsnee” gezin de huisvader doet of uitbesteed aan een vriend of kennis.

Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan (kleine) reparaties, tuinonderhoud/werk, (klein) schilderswerk, de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden enzovoorts.

Laat bijvoorbeeld uw lichaam u in de steek of deed uw partner eerder altijd de periodieke(onderhouds) klus waar dat nu niet meer mogelijk is? Kortom, bent u niet meer in staat bepaalde werkzaamheden in of om de woning zelfstandig of volledig zelfstandig te doen?

Dan kan ik waarschijnlijk uitkomst bieden. Van dakgoten reinigen tot vloeren in de was zetten, van heggen snoeien tot het toegangshek schilderen en van het verwijderen van uw puin/afval tot het hebben van een goed gesprek tijdens de pauze. Ik ben nergens vies van,  denk oplossingsgericht mee met de klant en heb een zeer gezonde dosis werklust, waarbij ik netheid en nauwkeurigheid hoog in het vaandel heb staan.

Ook periodieke klussen zoals ramen wassen, grasmaaien/ander tuinonderhoud, dakgoten, etc.) zijn bij JP’s Senioren Service in goede handen. In overleg met de klant kunnen afspraken gemaakt worden over de periodieke werkzaamheden. Zoals ik ook altijd tegen mijn klanten zeg; alles is bespreekbaar en de klant is en blijft koning!

Om ten slotte aan te geven welke klussen en werkzaamheden NIET in aanmerking komen voor JP’s Senioren Service; Indien u een nieuwe badkamer wilt, de schoorsteen geveegd moet worden of er zijn plannen voor de verbouwing van de complete woonkamer? Simpelweg grote, gespecialiseerde klussen? Dan bent u bij mij verkeerd en zult u naar de specialist (aannemer/schoorsteenveger in dit geval) moeten gaan. Ter vergelijking met de doorsnee huisvader, die doet dat immers ook..!