JP's senioren service & klussendienst

Services

-OPRUIM & STORT SERVICE; veel rommel of afval in of rondom de woning? Voor 15,- per aanhanger (+ de reguliere stortkosten) ruim ik alles netjes voor u op!

-DEKBEDDEN, TAPIJTEN & KLEDEN REINIGING; voor 25,- per stuk uw dekbed, kleed of tapijt weer helemaal fris!

-VERHUIS SERVICE; iets of iemand te verhuizen? Dan is kunt u vast hulp en mankracht gebruiken! Voor het normale uurtarief staan mijn busje, aanhanger en ik graag voor u klaar!

-CONTAINER REINIGING SERVICE; Uw containers (max. 4) middels hoge druk gereinigd voor slechts een uurtarief (24,50). Hier is uiteraard periodieke reiniging mogelijk.

-TEN EINDE RAAD SERVICE; misschien wel de mooiste en meest ruime service die ik aanbied. In bijna alle tot nu toe voorgekomen gevallen is deze service ook een uitdaging voor mij geweest, maar vaak voor de klant ook een uitkomst van waarde gebleken. Deze service is er op gericht zeer verschillende voorkomende problemen en obstakels alleen of samen met ouderen tegen te gaan, eventueel te bestrijden en op te lossen.

Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld een geschil met een bedrijf of instantie, waarbij nog altijd het gedigitaliseerde deel vaak voor de senioren in deze samenleving toch een obstakel blijkt te zijn, en waar diezelfde bedrijven en instanties dus eigenlijk misbruik van maken, doordat vele ouderen op dat punt afhaken. Een algemeen probleem ook, gezien klanten er tijdens de pauze van bijvoorbeeld een tuinklus met mij over praten.

Mijn non verbale vaardigheden en kennis van de digitale wereld kunnen u veelal langs deze hindernissen loodsen. Kort samengevat; ik neem uw probleem deels over en zal mij vol overgave inzetten het probleem voor u zo snel mogelijk op te lossen!

Dit is uiteraard wel een service waarover van tevoren goed gesproken moet worden, om eventueel informatie te verstrekken, een plan van aanpak op te stellen en een eventuele vergoeding te bepalen.